Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
+39 02 87 21 43 19
Mon - Fri: 07:00 am - 05:00 pm
Title Image

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, sobre els serveis de la Societat de la Informació i el Comerç electrònic (LSSICE) a sota de les dades d’identificació de l’entitat es detallen a continuació:

Nom corporatiu: Federico López Montell
NIF: 73541660-B
Adreça: C/ Laporta, 70 – Banyeres de Mariola – Alacant
Centre de treball: C/ Laporta, 70 – Banyeres de Mariola – Alacan
Telèfon: 965 567 099
Correu electrònic: info@fornfederico.com

 

Finalitat del lloc web

Aquest lloc web pretén mostrar els productes de panadería de Federico López Montell.

Aquest avís legal (en endavant, el “avís legal”) regula l’ús del lloc web: www.fornfederico.com.

 

Legislació

En general, les relacions entre Federico López Montell i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan subjectes a la legislació i la jurisdicció espanyoles.

 

Ús i accés dels usuaris

L’usuari està informat i accepta que l’accés a aquest lloc web no implica, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Federico López Montell o qualsevol de les seves delegacions.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són propietat de Federico López Montell i, per tant, la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb el contingut està prohibida De les seves pàgines web o fins i tot citant les fonts, excepte el consentiment per escrit de Federico López Montell.

 

Contingut i enllaços web (enllaços)

Federico López Montell es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a determinats usuaris.

Federico López Montell no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers que es poden accedir per “enllaços” o enllaços de qualsevol lloc web propietat de Federico López Montell. La presència de “enllaços” o enllaços als llocs web de Federico López Montell és un propòsit merament informatiu i en cap cas implica suggeriments, invitació o recomanació sobre ells.

Ves al contingut